De kamers

Op de eerste verdieping van De Boschwandeling bevinden zich drie gastenkamers. Elke kamer is voorzien van een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. Wij hebben daar voor u lekkere grote en zachte handdoeken opgehangen.
Gasten kunnen gebruik maken van draadloos internet, er is ook een laptop aanwezig waarop u van het internet gebruik kunt maken om uw dag te plannen of uw email te checken.
 

de Boschwandeling - TuinkamerTuinkamer (links)
De tuinkamer mag dan wel de kleinste van de drie zijn, maar is tegelijk wel de knuste. Uitgerust met een tweepersoons bed, een zitje en een eigen badkamer en tv. Uitzicht op onze tuin waar altijd wel iets in bloei staat zoals de prachtige blauwe regen. Er zijn ook veel vogels en vlinders te zien.
 

 
 de Boschwandeling - WeidekamerWeidekamer(rechts)
De grootste en meest luxe kamer. Weids uitzicht over ons weiland en dat van onze buren, doorsneden door houtwallen en weggetjes. De kamer heeft een eigen badkamer en tv, er staat een lekker groot tweepersoons bed en een comfortabel zitje. 

 
 

de Boschwandeling - Boomgaardkamer

 

 

Boomgaardkamer (links)
Een heerlijke luxe kamer. U vindt hier een ruim tweepersoonsbed, een zitje en een eigen badkamer en tv. Uitzicht op het westen (ondergaande zon!) over de boomgaard met in de verte het uitgestrakte natuurgebied "Het Grote Veld".

 

 

U kunt vanaf 16.00 inchecken en op de dag van vertrek tot 11.00 uur over de kamers beschikken, andere tijden in overleg. Heeft u speciale wensen, neem dan contact met ons op.