Extra mogelijkheden

Huisdieren
Uw huisdieren zijn bij ons ook welkom. De enige voorwaarde is dat de overige gasten geen last hebben van uw hond of papegaai. Mocht deze onverhoopt toch andere mensen uit de slaap houden, dan staat er in de schuur een mooie bench klaar.

de Boschwandeling - paardenPaarden
We beschikken over een bescheiden weilandje vóór onze boerderij, dus iedereen die met zijn paard een rijtocht onderneemt, kunnen wij weidegang aanbieden. Uw viervoeter krijgt een eigen afgescheiden stukje van het land en een flinke portie hooi.

Dineren
Wij bereiden heerlijke diners voor onze gasten. De verse ingredienten kopen wij zoveel mogelijk bij locale boerderijwinkels en verbouwen wij soms zelf. U kunt bij ons proeven van een lekker stukje vlees of vis, en verrassende vegetarische gerechten. Verschillende buitenlandse keukens behoren ook tot de mogelijkheden.
Gasten die als eerste het diner reserveren, kunnen meepraten over het menu. Het diner is altijd inclusief wijnen, andere drankjes en koffie na (zie Tarieven).

Cadeaubon
Is het verblijf goed bevallen? Een cadeautip voor vrienden en familie is dan een cadeaubon voor een verblijf van één of meer nachten op De Boschwandeling.